Intet hjem uden traditioner


På Cassini starter vi det nye år med, at deltage i Tvinds store vinterkoncert. En dag fuld af klassisk og mere moderne musik fremført live, af dygtige musikere.

I løbet af foråret er der teaterstævne hvor vi oplever skoler og opholdssteder fra hele landet, der fremfører deres teaterstykker og vi stemmer vores favorit videre til finalen.

Når sommeren kommer, holder vi sommerfest og åbent hus på Cassini. Familie og venner fra nær og fjern deltager og dagen står på grillmad, snak og rundbold i haven.

Senere tager vi på Cassinis egen sommerferierejse. I 2016 havde vi en dejlig tur til Sicilien, hvor ”bjergbestigning” på vulkanen Etna og at bade i Middelhavet fra ”vores egen” strand, var blandt favoritterne. Aftenturene ned til isbaren i den lokale kiosk gav også anledning til mange gode grin, når den Italienske Mama bag disken insisterede på, at vi skulle udtale de italienske navne på isvarianterne før hun fyldte i bægeret.

Sensommeren betyder deltagelse i OL på Tvind. Her kan alle være med, uanset om fodbold, bowling, bueskydning eller puslespil er din stærke side. Det er også her, vi møder unge fra andre skoler og opholdssteder og får nye venner.

I starten af december pynter vi Cassini op til jul, laver konfekt og holder julefrokost, med god mad og pakkeleg.

Når der er fødselsdag på Cassini, bestemmer dagens fødselar hvordan han/hun gerne vil fejres.

tnesskort til det lokale center.