En mor fortæller


“Jeg sendte min dengang 12 år gamle søn på Cassini. Han har diagnosen Tourette syndrom og var vurderet retarderet i svær grad. Grunden til at han ikke kunne blive i hjemmet var, at han var meget udafreagerende og vi kunne ikke styre ham. Det var frygteligt som mor at sende ham helt til Jylland! De første gange han ringede og var helt ude i tovene, var det godt jeg ikke kunne hente ham. På Cassini har han fået mere ro på. Er blevet medicinfri og er kommet meget længere i sin sociale og faglige udvikling, end hans første læge og psykiater havde forudsagt. Min søn er nu 18 år og bor fortsat på Cassini, hvor han lærer at bo sammen med andre og får styr på mad, tøj, hus og hjem. Han går på STU, hvor han har lært at lave mad, køre havetraktor, svejse og næste år tager han hygiejnebevis. Det har været og er fortsat en fornøjelse som mor, at være inkluderet i. Selvom rejsen er lang tager jeg oftest turen til arrangementer på Cassini i forbindelse med sommer og jul.”